Käytössäsi on vanha selainversio

Huomioithan, että sivusto ei välttämättä toimi oikein vanhentuneella selaimella. Suosittelemme selaimen päivittämistä tai toisen selaimen käyttämistä.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä parhaan käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. Halutessasi voit muuttaa selaimesi asetuksia. Lisätietoja tietosuojailmoituksessamme.

Hyväksyn

Sisäpiirihallinto

Sampo Oyj:n hallitus on vahvistanut Sampo-konsernin sisäpiiriohjeen. Sisäpiiriohje kattaa Nasdaq Helsingin sisäpiiriohjeen (www.nasdaqomx.com). Sampo-konsernin sisäpiiriohje on edellä mainittuja ohjeita tiukempi Sampo-konsernin johtoryhmän, Sampo Oyj:n työntekijöiden sekä niiden konsernin työntekijöiden, jotka työskentelevä osavuosiraporttien ja muiden taloudellisten raporttien parissa tai joilla on pääsy mainittuihin dokumentteihin ennen niiden julkistamista osalta siten, että heidän tulee pyytää etukäteen kirjallinen lupa jokaiseen Sampo Oyj:n tai Sammon julkisesti noteeratun tytär- tai osakkuusyhtiön rahoitusvälineen hankkimiseen tai luovuttamiseen.

Nasdaq Kööpenhaminassa listattuna yhtiönä Topdanmark A/S:llä on omat, tanskalaisen sääntelyn edellyttämät, sisäpiiriläisiä koskevat menettelynsä, jotka koskevat Topdanmarkin omia rahoitusvälineitä.

Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen 19. artiklan mukaiset ilmoitukset löytyvät Media-osion Tiedotteet -osiosta.

Päivitetty 2.11.2022